Reiki

Reiki (teràpia i formació):

Reiki paraula que significa REI, energia universal i KI, energia vital.

El Reiki actua en profunditat anant directament a l’arrel del problema ja sigui físic, emocional o de qualsevol naturalesa, fent així que aquesta causa és manifesti i es pugui esmenar. El Reiki tracta a les persones i és la mateixa persona, la que soluciona el problema.

 

Com és una sessió de Reiki?

En una sessió de Reiki, qui rep la teràpia només és necessari que es tregui tot objecte metàl·lic que du sobre,  les sabates i s’estiri a la llitera.

Es quant el terapeuta, s’hi fixarà com tenim els nostres xacres (oberts, tancats, girant a la dreta o a l’esquerra) . Aleshores, mitjançant la imposició de mans el terapeuta actuarà com a canal i redirigirà l’energia pel nostre cos, que ell mateix l’administrarà i agafarà la necessària pel correcte funcionament de tots els nostre òrgans vitals i l’equilibri entre els 7 xacres més importants que hi ha al nostre cos.

Aconseguint així alleujar dolor, transmetre consol, benestar i posar remei a traumes i fòbies, a la mateixa vegada aconsegueix un estat d’harmonia total i introspecció personal.

 

Què es por tractar amb Reiki i el beneficis:

  • Estats de depressió.
  • Estats d’estrès.
  • L’ insomni.
  • Ens ajuda a superar situacions complicades i grans xocs emocionals.
  • Efectes secundaris del càncer.
  • Efectes secundaris de malalties cròniques (fibromiàlgia..).
  • Malalties degeneratives(retardar-les).
  • Baixa autoestima, inseguretat, obsessions, addiccions, manies...

El Reiki el poden rebre des de nadons en el si matern fins a persones centenàries, persones malaltes per millorar el seu estat de salut, incloent-hi també persones sanes per mantenir-lo, fins i tot és aplicable a animals, plantes i situacions.

Les sessions duren aproximadament una hora i la quantitat i freqüència d'elles depèn de molts factors. Per això, el nombre de sessions pot variar entre una única sessió o un tractament més prolongat en funció del problema o la gravetat.

Cal destacar que el Reiki treballa de manera conjunta amb els tractaments mèdics, és complementari, mai substitutiu.