Pranic Healing Crystal

Pranic Healing Crystal: 

El Pranic Healing té el seu origen en el coneixement de l’antiga medicina tradicional xinesa i en els ensenyaments de Qi Gong.

És una metodologia simple i eficaç que és pràctica amb les mans, sense necessitat d'establir contacte físic. Utilitzant mans i cristalls treballa el sistema emocional, psíquic, físic i àuric, aconseguint així equilibrar el nostre cos energètic.

Ens ajuda a netejar, protegir i energitzar el nostre cos, a reforçar la salut augmentant el nostre poder personal, a prevenir i sanar malalties, a materialitzar objectius, adquirir una major percepció, a aguditzar la intuïció i a descobrir la teva pau interior, reconstruir i harmonitzar l'estructura del cos etèric i àuric així com les funcions d'onze xacres majors i diversos menors.


Com és una sessió de Pranic?

Una sessió de Pranic Healing consisteix en “posar al dia” el nostre cos energètic.
El treball es realitza sobre el cos energètic, és per aquest motiu que no hi ha contacte físic i qui rep la teràpia està còmodament assegut o estirat.
A l'inici de la sessió s'estableixen els objectius desitjats, després es realitza una exploració de l'aura, xacres i/o òrgans implicats per buscar les causes energètiques de la malaltia o desequilibri.
Finalment, s'apliquen les tècniques de neteja i energització.

Les sessions duren aproximadament una hora, la quantitat i freqüència d'elles depenen de molts factors, com el nivell del deteriorament energètic, l'edat del pacient i el tipus de dolència.
Per això el nombre de sessions pot variar entre una única sessió, una a la setmana o fins a tres vegades a la setmana durant el temps que sigui necessari en funció del problema o la gravetat de la situació energètica.